012 3404007
hometherapyy@gmail.com
Experienced

Friendly Staff

Affordable Prices

Lowest Price Guarantee

Free Consultation

Free Counseling

Review

We got your back and we value your feedback! Feel free to drop us your thoughts. Thank you for the opportunity for us to provide you and your family the best services!

  Write us a review on Facebook here!
  • positive review  alhamdulilah, syukur dpertemukan dgn jaundice phototherapy anak ke2 sy dh trun kuningnya daripda 12.5 hingga 4.7 slepas 3 hari gunakan mesin kuning..mmg recommend sgt utk korang yg anak ada masalah kuning..harga brpatutan, barang terbaik dan plg penting services tip top..terima kasih jaundice phototherapy..wife snyum lebar xpyah pgi hospital..☺️☺️☺️

    Fazilah Cinonet Avatar Fazilah Cinonet
    August 22, 2021

    positive review  Recommended to those yg nk pakai mesin ni at home especially time covid-19 ni..Their team are certified and their explanation also really helps on how to use/operate the machine.Tq ya! sgt membantu turunkan kuning anak..and servis d’org pn tip top????

    Nigina Al-jeffry Avatar Nigina Al-jeffry
    July 10, 2021

    positive review  Servis tiptop, barang 5 star. Dpd anak first smpi anak kedua ni masih lg menjadi pelanggan setia. Case emergency pn diorg sanggup terima last minute. Tkasih byk2 bantu kami. Semog maju jaya! ?

    Mariam Maulat Avatar Mariam Maulat
    June 18, 2021

    positive review  hmpir putus asa sbb kuning ank trun naik dh nk hari ke 9..ulang alik klinik n warded kt nicu..tergerak hati nk cuba sewa jaundice phototheraphy,alhamdulillah dgn izin Allah bnyk penurunan bacaan dgn ikut arahan yg d berikan..servis terbaik..recommended?

    Nor Atikah Johari Avatar Nor Atikah Johari
    March 25, 2021

    positive review  Servis terbaik. Kuning anak daripada 300++ jadi 147.8 Alhamdulillah syukur ?? berbaloi sewa sebab dapat hasil yg terbaik ??⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Nurulyana Razak Avatar Nurulyana Razak
    February 2, 2021

    positive review  Dapat recommendation dari kawan tentang servis ini. Anak saya kadar kuning semakin meningkat dari sehari ke sehari. Jadi saya buat keputusan untuk ambil servis. Alhamdulillah satu malam kadar bacaan dari 255 ke 159. Terima kasih atas servis yang diberikan. Superb.

    Ahmad Farid Othman Avatar Ahmad Farid Othman
    January 8, 2021
  • positive review  Fast delivery, Very friendly , Thanks for the Excellent service bro ❤️

    Jin Wei Avatar Jin Wei
    December 22, 2020

    positive review  Fast delivery , safe to use and significant result. Very detailed explanation has been given by provider.

    Nicole 妮可 Avatar Nicole 妮可
    December 13, 2020

    positive review  Fast and good services with all information needed.

    Fiona Ong Avatar Fiona Ong
    November 26, 2020

    positive review  Servis cepat. dapat hantar dalam masa 2-3 jam dari masa request dan penerangan yang lengkap. double LED light insyAllah lagi cepat turun reading. Alhamdulillah reading jaundice baby turun dari 230 kepada 192, pakai 1 malam termasuk kena tambah kekerapan minum susu.

    Alinur Ayuni Ali Avatar Alinur Ayuni Ali
    November 26, 2020

    positive review  Ikhlas sy nk bg review 10/10 utk service Jaundice Phototherapy ni..owner full of knowledge dan sgt membantu... jika ibu2 ayah2 xlarat nk ulang alik hospital nk tau bacaan jaundice anak boleh guna service mereka. Alhamdulillah baby pon selesa duduk dalam ni. Yg plg penting service ni mereka hantar sampai dlm rumah. Nurse kawasan yg melawat baby pon teruja ada service yg mcm ni.. sangat... sangat...memudahkan ibu-ibu yg masih dalam tempoh berpantang. ✅ Jimat masa . Jimat masa . Sangat Jimat masa. ✅ Ibu dalam pantang xperlu ke hospital teman baby. ✅ Phototherapy machine ni sgt selasa baby duduk dalam ni dan ada lapik gel yg sejuk. InsyaAllah kulit baby pon xde alahan mungkin sebab x panas ✅ Bacaan jaundice baby TAK perlu ambil darah. Hanya guna alat ‘reading’ yg di provide. Alat bacaan ini nak sewa boleh xnk pon xpe. (Rujuk Gambar) ✅ Baby tak perlu warded di hospital ✅ Reasonable price untuk disewa compare jika kita pergi private hospital hanya untuk baby duduk bawah lampu biru ✅ Sangat details mereka ajar cara guna alat dan mereka akan recommend cara yg betul pakai machine ni. Contoh berapa jam nak bubuh baby dalam tempat tu. Ok xlarat nk cerita panjang lebar...Rujuk gambar yg sy attach ni ada muka depan page FB mereka. Jaundice Phototherapy - Sewa Demam Kuning di Rumah ??boleh intai2 FB Pages ?? IG pon mereka ada boleh tanya mereka. Sekian, terima kasih. ? happy mom ? #jaundicephototherapy #sewalampurawatjaundice #highlyrecommended #fbreviewikhlas #igreview #fbreview #demamkuning

    Ain Zarin Avatar Ain Zarin
    October 8, 2018

    positive review  Alhamdulillah... anak sy tak perlu ulang alik kk untuk check bacaan kuning... lepas pakai Phototeraphy, banyak kurangnye... a very good service.. sy msg, tros hantar cpt and thanks for the knowledge sharing... highly recommended... terima kasih ya.. smoga maju jaya...

    Marina Khalidi Avatar Marina Khalidi
    May 14, 2018
  • positive review  Alhamdulillah.. very good service. Full info provided

    Suria Deraman Avatar Suria Deraman
    March 28, 2018

    positive review  Good services and very fast delivery..tq for all advice..

    Saliza LuVanje Avatar Saliza LuVanje
    March 22, 2018

    5 star review  Gonna give a good review for its very polite and honest dealer. The owner studied properly on jaundice and has vast amount of information. With a good price, siap hantar and pasangkan di rumah, what else to ask for ? Superb !

    Mustapha Kamal Avatar Mustapha Kamal
    December 9, 2017

    positive review  Servis cepat. dapat hantar dalam masa 2-3 jam dari masa request dan penerangan yang lengkap. double LED light insyAllah lagi cepat turun reading. Alhamdulillah reading jaundice baby turun dari 230 kepada 192, pakai 1 malam termasuk kena tambah kekerapan minum susu.

    Alinur Ayuni Ali Avatar Alinur Ayuni Ali
    November 26, 2020

    positive review  Ikhlas sy nk bg review 10/10 utk service Jaundice Phototherapy ni..owner full of knowledge dan sgt membantu... jika ibu2 ayah2 xlarat nk ulang alik hospital nk tau bacaan jaundice anak boleh guna service mereka. Alhamdulillah baby pon selesa duduk dalam ni. Yg plg penting service ni mereka hantar sampai dlm rumah. Nurse kawasan yg melawat baby pon teruja ada service yg mcm ni.. sangat... sangat...memudahkan ibu-ibu yg masih dalam tempoh berpantang. ✅ Jimat masa . Jimat masa . Sangat Jimat masa. ✅ Ibu dalam pantang xperlu ke hospital teman baby. ✅ Phototherapy machine ni sgt selasa baby duduk dalam ni dan ada lapik gel yg sejuk. InsyaAllah kulit baby pon xde alahan mungkin sebab x panas ✅ Bacaan jaundice baby TAK perlu ambil darah. Hanya guna alat ‘reading’ yg di provide. Alat bacaan ini nak sewa boleh xnk pon xpe. (Rujuk Gambar) ✅ Baby tak perlu warded di hospital ✅ Reasonable price untuk disewa compare jika kita pergi private hospital hanya untuk baby duduk bawah lampu biru ✅ Sangat details mereka ajar cara guna alat dan mereka akan recommend cara yg betul pakai machine ni. Contoh berapa jam nak bubuh baby dalam tempat tu. Ok xlarat nk cerita panjang lebar...Rujuk gambar yg sy attach ni ada muka depan page FB mereka. Jaundice Phototherapy - Sewa Demam Kuning di Rumah ??boleh intai2 FB Pages ?? IG pon mereka ada boleh tanya mereka. Sekian, terima kasih. ? happy mom ? #jaundicephototherapy #sewalampurawatjaundice #highlyrecommended #fbreviewikhlas #igreview #fbreview #demamkuning

    Ain Zarin Avatar Ain Zarin
    October 8, 2018

    positive review  Alhamdulillah... anak sy tak perlu ulang alik kk untuk check bacaan kuning... lepas pakai Phototeraphy, banyak kurangnye... a very good service.. sy msg, tros hantar cpt and thanks for the knowledge sharing... highly recommended... terima kasih ya.. smoga maju jaya...

    Marina Khalidi Avatar Marina Khalidi
    May 14, 2018